Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Trend- og Cuttingshow med Excellent Edges

september 4 @ 18:30 - 21:00

Event Series Event Series (See All)
500kr
Trendshow

Oplev de nyeste trends med HeadBrands og oplev kreative klippeteknikker med Excellent Edges.

 

Aftenen begynder med kreativ trend inspiration, hvor vi sammen udforsker de trends, som vil dominere i løbet af 2024. Under trendshowet dykker vi ned og lader os inspirere af kreative stylinger og udforsker en verden fuld af farver.

I løbet af aftenens anden del, får I mulighed for at møde Pete og Jules fra det australske Excellent Edges, som er kendt for at levere verdens bedste sakse. Pete og Jules vil præsentere et klippeshow ud over det sædvanlige. Det bliver afslappet, kreativt og virkelig sjovt! Pete og Jules er eksperter på området og vil vise kreative klippeteknikker samt dele alt, hvad du behøver at vide om de forskellige sakse til specifikke behov. Gå ikke glip af chancen for at lære fra de bedste i branchen!

Vær med, når vi fordyber os i trends for 2024 – det er tid til at være et skridt foran og skabe morgendagens look allerede i dag.

Vi byder på drikkevarer og let mad kl. 18.30, og showet begynder kl. 19.00. Dele af Trendshowet vil blive afholdt på engelsk.

Prisen? 500 DKK
Hvad er inkluderet? Trend- og Cuttingshow, boblende drikkevarer og let mad.
Sted: København

 

VED AFBOOKNING

Du har altid ret til at afbestille en kursus helt uden omkostninger op til 10 arbejdsdage før kursusstart. Derefter kan man kun afbestille mod lægeerklæring. Afbestillinger, der sker senere end 10 arbejdsdage før kursusstart, uden erklæring, vil blive faktureret det tilsvarende værdi af kurset. Hvis en kursus aflyses, gives der ingen kompensation for tabt arbejdsindtægt, rejse- og opholdsomkostninger eller lignende. Hvis en kursus aflyses, vil du blive underrettet senest 10 arbejdsdage før kursusstart. Eventuelle afbestillinger skal meddeles til education@headbrands.se education@headbrands.se

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Trendshow and Cuttingshow
500 kr

Detaljer

Dato:
september 4
Tid
18:30 - 21:00
Series:
Kostnad:
500kr
Kategorier for Arrangement:
, , , ,
Arrangement Tags:
, , ,

Arrangør

Headbrands
Epost
info@headbrands.se

Sted

Copenhagen
nb_NONorwegian