Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Four Reasons Color 3 Ultra

november 14 @ 09:00 - 13:00

Gratis

Välkommen till Four Reasons Color 3 Ultra!

 

Detta är det tredje steget i Four Reasons utbildningsstege. Under denna färgutbildning kommer du att fördjupa dina kunskaper om gråhårstäckning, ljusfärgning och nyanseringar.
Efter teoridelen kommer gruppen gemensamt att välja många olika blandningar som tonas på testslingor. Eftersom vi använder oss av testslingor ger vi dig möjlighet att se flera olika nyanser.

Under utbildningen erbjuder vi även en frågestund, där du får en unik möjlighet att diskutera och få lösningar på dina specifika utmaningar i salongen. Vår expert Puck Thomson står redo att dela med sig av sin erfarenhet och insiktsfulla råd, vilket hjälper dig att övervinna hinder och förbättra dina färdigheter. Missa inte chansen att ta del av denna värdefulla session och få personliga tips och tricks från en av de bästa i branschen!

Tid: 09.00-13.00
Din pris: Gratis för en person/salong som arbetar med Four Reasons färg
Verdi: 895 kr
Hva er inkludert? Det ingår macka & kaffe, samt tillhandahåller vi alla verktyg och material som behövs under kursen

Ved avbestilling

Du har alltid rätt att avboka en kurs helt kostnadsfritt upp till 10 arbetsdagar innan kursstart. Därefter kan man endast avboka mot läkarintyg. Avbokningar som sker senare än 10 arbetsdagar innan kursstart, utan intyg, kommer debiteras det motsvarande värdet på kursen. Om en kurs ställs in utgår ingen kompensation för förlorad arbetsinkomst, rese- och boendekostnader eller dylikt. Om en kurs ställs in kommer du att bli meddelad senast 10 arbetsdagar innan kursstart. Eventuella avbokningar skall meddelas till education@headbrands.se

Four Reasons Color 3 Ultra 14 nov

0 Deltar
RSVP her

Detaljer

Dato:
november 14
Tid
09:00 - 13:00
Kostnad:
Gratis
Kategorier for Arrangement:
, ,
Arrangement Tags:
,

Arrangør

Headbrands
Epost
info@headbrands.se

Sted

HeadBrands Studio Lund
Skiffervägen 25
Lund, Skåne 224 78 Sweden
+ Google-kart
Telefonn
010-494 90 00
nb_NONorwegian