Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Come and Play – HeadBrands Edition

mai 6 @ 10:00 - 16:00

Gratis

Åbent hus i HeadBrands studiet!

Kom og prøv alt hvad vi kan byde på af produkter – fra børster til afblegning og alt ind i mellem. Du kan vælge at tage en model med og teste vores farver og blegninger fra Matrix, Four Reasons og Gold. Du kan også låne et dukkehoved at slå dig løs på med diverse hot tools, Excellent Edges sakse og styling produkter fra vores mange brands.

Vi får besøg af Dennis De Lonti som er certificeret Excellent Edges saksesliber, så hvis din saks trænger til lidt kærlighed og et eftersyn vil Dennis kunne klare det på stedet så du ikke skal udvære din saks. Dennis sliber og servicere sakse af alle mærker.

Kl 10.00-16.00
Pris? Gratis
Location: HeadBrands Studio Copenhagen

Vi glæder os til at lege med jer!

 

VED AFBOOKNING

Du har altid ret til at afbestille en kursus helt uden omkostninger op til 10 arbejdsdage før kursusstart. Derefter kan man kun afbestille mod lægeerklæring. Afbestillinger, der sker senere end 10 arbejdsdage før kursusstart, uden erklæring, vil blive faktureret det tilsvarende værdi af kurset. Hvis en kursus aflyses, gives der ingen kompensation for tabt arbejdsindtægt, rejse- og opholdsomkostninger eller lignende. Hvis en kursus aflyses, vil du blive underrettet senest 10 arbejdsdage før kursusstart. Eventuelle afbestillinger skal meddeles til education@headbrands.se education@headbrands.se

Come and Play - HeadBrands Edition - 6 May

0 Deltar
RSVP her

Detaljer

Dato:
mai 6
Tid
10:00 - 16:00
Kostnad:
Gratis
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Headbrands
Epost
info@headbrands.se

Other

Adress
HeadBrands Studio Copenhagen - Allegade 13 Frederiksberg, 2000 Denmark

Sted

Copenhagen
nb_NONorwegian