FORTSETT Å UTVIKLE DEG SOM FRISØR

TRENING FOR DEG SOM FARGEKUNDE

Vi tilbyr deg som fargekunde hos HeadBrands fire inspirerende opplæringsnivåer! Gjelder for deg som jobber med farge fra merkene Four Reasons, Gold & Matrix. 

FIRE INSPIRERENDE KURSTRINN

Som färgkund hos HeadBrands och arbetar med färger från Four Reasons, Gold eller Matrix får du tillgång till en spännande utbildningsresa. Över tid får du även stöd från våra utbildare när du behöver det. Följande fyra utbildningssteg är delar av en utbildningstrappa. Det innebär att du måsta ha gått föregående steg för att gå nästa.

Color 1 Warm UP

Vi besöker din salong och ger en kostnadsfri, skräddarsydd presentation av färgvarumärket du vill jobba med baserad på dina behov. Detta skapar en stark grund för att komma igång.

Kostnadsfritt för dig som färgkund (värde: 9995 kr) Kontakta säljaren i ditt distrikt för att boka.

Color 2 Boot Camp

Nästa steg är en tvådagarskurs i vår studio på HeadBrands där du, tillsammans med utbildare och andra frisörer, fördjupar dig i varumärkets färger, både teoretiskt och praktiskt, och får massor av användbara tips för att komma igång på riktigt.

Gratis för en person/salong. Bokas via Creative Lab.

Color 3 Ultra

En av våre kursledere kommer tilbake til salongen din etter at du har vært på Boot Camp for å forsikre seg om at du har kommet godt i gang. Hvis du støter på problemer, hjelper vi deg med å komme videre. Dere booker en halv dag sammen, der lunsj og hands-on inngår.

Kostnadsfritt för dig som färgkund (värde: 5995 kr) Kontakta säljaren i ditt distrikt för att boka.

Color 4 Advanced Trend

Maximera din inspiration med de senaste trenderna och nå din fulla potential i en kreativ värld. Återigen kommer du att tillbringa två dagar i en inspirerande miljö med andra frisörer i studion på HeadBrands.

Gratis för en person/salong. Bokas via Creative Lab.

VILL DU VETA MER?

Du får ännu bättre förutsättningar att arbeta med färg och blekning som färgkund hos HeadBrands. Det blir en utbildningsresa över tid med tillgång till utbildare som ger support när du behöver det. Har du några funderingar eller vill du boka första steget i din utbildningsresa? Tveka in att kontakt säljaren i ditt distrikt.

nb_NONorwegian