Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Trend och Cuttingshow med Excellent Edges – FULLBOKAD

september 4 @ 18:30 - 21:00

Event Series Event Series (See All)
500kr
Trendshow

Upplev de senaste trenderna med HeadBrands och upptäck kreativa klipptekniker med Excellent Edges

 

Kvällen börjar med kreativ trendinspiration, där vi tillsammans utforskar de trender som kommer att dominera under 2024. Under trendshowen fördjupar vi oss och låter oss inspireras av kreativa stylingar och utforskar en värld full av färger.

Under kvällens andra del får ni möjlighet att träffa Pete och Jules från australiensiska Excellent Edges, som är kända för att leverera världens bästa saxar. Pete och Jules kommer att presentera en klippuppvisning utöver det vanliga. Det blir avslappnat, kreativt och riktigt roligt! Pete och Jules är experter på området och kommer att visa kreativa klipptekniker samt dela med sig av allt du behöver veta om de olika saxarna för specifika behov. Missa inte chansen att lära av de bästa i branschen!

Var med när vi fördjupar oss i trenderna för 2024 – det är dags att ligga steget före och skapa morgondagens look redan idag.

Vi bjuder på drycker och lättare mat kl. 18.30, och showen börjar kl. 19.00. Delar av trendshowen kommer att hållas på engelska.

Prisen? 795 kr
Hva er inkludert? Trend- och klippuppvisning, bubblande drycker och lättare mat.
Plats: Köpenhamn – Scandic Kødbyen

 

Ved avbestilling

Du har alltid rätt att avboka en kurs helt kostnadsfritt upp till 10 arbetsdagar innan kursstart. Därefter kan man endast avboka mot läkarintyg. Avbokningar som sker senare än 10 arbetsdagar innan kursstart, utan intyg, kommer debiteras det motsvarande värdet på kursen.  Om en kurs ställs in utgår ingen kompensation för förlorad arbetsinkomst, rese- och boendekostnader eller dylikt. Om en kurs ställs in kommer du att bli meddelad senast 10 arbetsdagar innan kursstart. Eventuella avbokningar skall meddelas till [email protected]

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

Detaljer

Dato:
september 4
Tid
18:30 - 21:00
Series:
Kostnad:
500kr
Kategorier for Arrangement:
, , , ,
Arrangement Tags:
, , , ,

Arrangør

Headbrands
Epost
info@headbrands.se

Sted

Scandic Kødbyen
Skelbækgade 3A
Köpenhamn, 1717
+ Google-kart
nb_NONorwegian