Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Matrix Presents: mingelkväll med nyheter och förhandsvisning av “Moulin Rouge”

syyskuu 13, 2023 @ 17:30 - 19:30

Ilmainen

Välkommen till en kväll full av magi, glamour och inspiration, tillsammans med Matrix och China Teatern. Vi är stolta över att kunna bjuda in dig till en exklusiv förhandsvisning av den spektakulära musikalen “Moulin Rough”! Den 13 september, kl 17:30 öppnar vi dörrarna till den vackra foajén på China Teatern i Stockholm. Under kvällen kommer vårt team av experter presentera Matrix senaste nyheter Silver Lining och Food For Soft och även inspirera med trendiga looks på modeller!

Som en del av kvällens festligheter kommer du också att få möjligheten att mingla med andra frisörer när det bjuds på läckra tilltugg och bubblig dryck. Det är en perfekt chans för dig att träffa kollegor, utbyta erfarenheter och bygga värdefulla kontakter inom frisörbranschen.av

Sedan är det dags för den exklusiva förhandsvisningen av musikalen “Moulin Rouge”. Vid 19:30 höjs ridån och du får uppleva en hisnande och underhållande föreställning fylld av sång, dans och spektakulära kostymer. Låt dig inspireras och ta med dig den kreativa energin tillbaka till din salong.

Det mest fantastiska av allt är att detta exklusiva evenemang är helt kostnadsfritt för dig som Matrix kund!

Begränsat antal platser – först till kvarn! Anmäl dig nu och säkra din plats på Matrixs mingelkväll och exklusiva förhandsvisning av musikalen “Moulin Rough”. Vi ses den 13 september kl 17:30 i foajén på China Teatern i Stockholm!

Tiedot

Päivämäärä:
syyskuu 13, 2023
Aika:
17:30 - 19:30
Hinta:
Ilmainen
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Headbrands
Sähköposti
info@headbrands.se

Tapahtumapaikka

Stockholm
fiFinnish