GOLD PROFESSIONAL HAIRCARE

År 2009 utmanade danska visionärerna – Victor Moreno och Marco Merie – mode- och skönhetsvärlden. De skapade en helt ny definition av kvalitet för hårvårdsprodukter – Gold Professional Haircare.

Tusentals stylister runt om i världen väljer Gold som ett unikt varumärke av hög klass och det enda som uppfyller de restriktiva danska miljöstandarderna. Naturen är av grundläggande betydelse för Gold, därför kommer alla komponenter uteslutande från förnybara och hållbara källor. Gold Professional Haircare är en passion och en hyllning till frisöryrket som hantverk. 

FYRA INSPIRERANDE UTBILDNINGSSTEG FÖR DIG SOM FÄRGKUND

Du som är färgkund hos HeadBrands och arbetar med Golds färger får tillgång till en spännande utbildningsresa. Övertid får du även stöd från våra utbildare när du behöver det. Följande fyra utbildningssteg är delar av en utbildningstrappa. Det innebär att du måsta ha gått föregående steg för att gå nästa.

Gold Color 1 – Warm Up

Vi besöker din salong och ger en kostnadsfri, skräddarsydd presentation av Gold baserad på dina behov. Detta skapar en stark grund för att komma igång med Gold färg.

Gold Color 2 – Bootcamp

Nästa steg är en tvådagarskurs där du, tillsammans med utbildare och andra frisörer, fördjupar dig i Gold färger, både teoretiskt och praktiskt, och får massor av användbara tips för att komma igång på riktigt.

Gold Color 3 – Ultra

En av våra utbildare återvänder till din salong för att säkerställa att du är nöjd med allt. Om du stöter på problem hjälper vi dig att komma vidare. Du får en kostnadsfri halvdag, där lunch och hands-on ingår.

Gold Coor 4 – Advanced Trend

Maksimoi inspiraatiosi uusimmilla trendeillä ja saavuta täysi potentiaalisi luovassa maailmassa. Vietät jälleen kaksi päivää inspiroivassa ilmapiirissä muiden kampaajien kanssa HeadBrandsilla.

VILL DU VETA MER?

Har du muutama ajatuksia vai haluatko varata ensimmäisen askeleen koulutusmatka? Älä epäröi ottaa yhteyttä alueesi myyjään.

UTBILDNINGAR, KURSER OCH EVENTS

Här nedan hittar du Golds alla utbildningar, kurser och events. 

HOW TO-VIDEOS

Opi tuntemaan Gold Professionals Haircaren tuotteet. Videoissa opit lisää tuotteista, kenelle ne sopivat, pääraaka-aineista, miten tuotteita käytetään ja millaisia tuloksia voit odottaa. 

fiFinnish