Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Trendshow i Sundsvall

april 18 @ 18:30 - 21:00

Event Series Event Series (See All)
395DKK

Upptäck de senaste hårtrenderna med HeadBrands

Välkommen till en spännande kväll fylld med kreativitet och trendspaning, där vi tillsammans utforskar de allra senaste hårtrenderna som kommer att dominera under år 2024. Under trendshowen djupdyker vi i de hetaste klippteknikerna, låter oss inspireras av kreativ styling och utforskar en värld full av färger.

Häng med när vi fördjupar oss i trenderna som kommer forma hårmodet under 2024 –  det är dags att vara steget före och skapa morgondagens look redan idag!

Vi bjuder på dryck och lättare mat kl. 18.30 och sedan börjar showen kl. 19.00.

Klipp med Excellent Edges

Vi är också glada över att meddela att Pete och Jules från australiensiska Excellent Edges, kommer att vara med oss under kvällen. Excellent Edges är kända för att leverera kanske världens västa saxar. Pete och Jules är experter inom området och kommer att visa upp kreativa klipptekniker samt dela med sig av allt du behöver veta om olika saxar för specifika behov. Missa inte chansen att lära dig från de bästa inom branschen! Delar av Trendshowen kommer hållas på engelska.

 

Pris? 395 kr
Hvad er inkluderet? Trendshow, bubblig dricka och lättar mat.
Location: Clarion Hotel Sundsvall, Skepparegatan 9, Sundsvall

AFBESTILLING

Du har alltid rätt att avboka en kurs helt kostnadsfritt upp till 10 arbetsdagar innan kursstart. Avbokningar som sker senare än 10 arbetsdagar innan kursstart kommer debiteras det motsvarande värdet på kursen. Därefter kan man endast avboka mot läkarintyg. Om en kurs ställs in utgår ingen kompensation för förlorad arbetsinkomst, rese- och boendekostnader eller dylikt. Om en kurs ställs in kommer du att bli meddelad senast 10 arbetsdagar innan kursstart. Eventuella avbokningar skall meddelas till education@headbrands.se

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
april 18
Tidspunkt:
18:30 - 21:00
Series:
Pris:
395DKK
Begivenhed Kategorier:
, , , , ,
Begivenhed Tags:
, , ,

Arrangør

Headbrands
E-mail
info@headbrands.se

Sted

Sundsvall
da_DKDanish