The backward layers

The backward layers

Kurs trailer

Kursleder Joakim Roos
Tid til kursus 50 minuter
Antal lektioner 1
Sprog Svensk

Kursinfo

Låt världsstjärnan Joakim Roos ta dig med på en trendig klippkurs där han visar en variant av “the wolf cut” som är superhet just nu. I den här klippkursen kommer du får lära dig att skapa flexibilitet och mångfald i styling för kunden. Genom att skapa en känsla av tyngdlöshet med blandade längder undertill skapas upplevelsen av en kortare frisyr trots att kunden har alla sina längder kvar.

Joakim guidar dig hela vägen från indelningar till hur du ska tänka när du klipper nacken, sidorna, luggen och slutligen toppen. Vid kursens slut kommer du känna dig bekväm med alla delar för att skapa ett fantastiskt resultat.


JOAKIM ROOS

Att nu beskriva Joakim Roos som en svensk världsstjärna på frisörhimlen är ingen överdrift, Joakim har jobbat i mer än 60 länder runt om i hela världen och gjort visningar, implementerat utbildningar och startat skolor. Ett normalt år är han på resande fot under 10 av årets 12 månader och jobbar med allt från modeveckor och Photoshoots till små kurser på landsbygden och vidare till tävlingar och kollektionsskapande.

da_DKDanish